Kategóriák

DPA FIDF00-2 d:fine Slim, kétfülű irányított Headset mikrofon, bézs, 120 mm szár, MicroDot

Nagyítás DPA FIDF00-2 d:fine Slim, kétfülű irányított Headset mikrofon, bézs, 120 mm szár, MicroDot
Bruttó:

205 900 Ft / db

Nincs raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
DPA FIDF00-2 d:fine Slim, kétfülű irányított Headset mikrofon, bézs, 120 mm szár, MicroDot termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) DPA FIDF00-2 d:fine Slim, kétfülű irányított Headset mikrofon, bézs, 120 mm szár, MicroDot termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

 

 

Fekete, bézs, barna és lime zöld színben kapható, ergonomikus kivitelű, egyszerűen és problémamentesen használható. Bármilyen fülméretre és fejformára biztonságosan felhelyezhető, alig látható.

 

A mikrofonszár és a fül akasztó elfordításával a mikrofon optimális pozícióba helyezhető a jobb és bal fülön is.

 

A DPA hagyományaihoz hűen a d:fine pontos, természetes beszédérthetőséget és magas hangnyomás tűrő képességet kínál, használója beszélhet és énekelhet is a mikrofonba a torzítás veszélye nélkül.

 

A d:fine gömb- és irányított karakterisztikával is kapható. Intenzív pop szűrővel és szélzaj szűrővel rendelkezik, de szélszivacs is jár hozzá.

 

A d:fine egyfülű és kétfülű kivitelben is megvásárolható. A kétfülű megoldás kifejezetten aktív helyzetekhez ajánlható, még a legenergikusabb mozgást igénylő előadás folyamán is megbízhatóan a helyén marad.

 

http://bluesound.hu/termekek/dpa/d-fine

Visszajelzés
A Bluesound Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás