Kategóriák

DPA 4188-DL-F-F00-LHd:fine™ 4188 Slim Directional Flex Headset Mic, 120 mm Boom, Beige, MicroDot

Nagyítás DPA 4188-DL-F-F00-LHd:fine™ 4188 Slim Directional Flex Headset Mic, 120 mm Boom, Beige, MicroDot
Bruttó:

229 700 Ft / db

Nincs raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
DPA 4188-DL-F-F00-LHd:fine™ 4188 Slim Directional Flex Headset Mic, 120 mm Boom, Beige, MicroDot termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) DPA 4188-DL-F-F00-LHd:fine™ 4188 Slim Directional Flex Headset Mic, 120 mm Boom, Beige, MicroDot termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

 

 

Fekete, bézs, barna és lime zöld színben kapható, ergonomikus kivitelű, egyszerűen és problémamentesen használható. Bármilyen fülméretre és fejformára biztonságosan felhelyezhető, alig látható.

 

A mikrofonszár és a fül akasztó elfordításával a mikrofon optimális pozícióba helyezhető a jobb és bal fülön is.

 

A DPA hagyományaihoz hűen a d:fine pontos, természetes beszédérthetőséget és magas hangnyomás tűrő képességet kínál, használója beszélhet és énekelhet is a mikrofonba a torzítás veszélye nélkül.

 

A d:fine gömb- és irányított karakterisztikával is kapható. Intenzív pop szűrővel és szélzaj szűrővel rendelkezik, de szélszivacs is jár hozzá.

 

A d:fine egyfülű és kétfülű kivitelben is megvásárolható. A kétfülű megoldás kifejezetten aktív helyzetekhez ajánlható, még a legenergikusabb mozgást igénylő előadás folyamán is megbízhatóan a helyén marad.

 

http://bluesound.hu/termekek/dpa/d-fine

Visszajelzés
A Bluesound Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás