Kategóriák

ART PS 4 x 4 Pro Áram kondícionáló LED kijelzőkel, APF szűrővel, front világítással, hátsó gégnyakas lámpával

Nagyítás ART PS 4 x 4 Pro  Áram kondícionáló LED kijelzőkel, APF szűrővel, front világítással, hátsó gégnyakas lámpával
Bruttó:

65 900 Ft / db

Raktáron db
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
ART PS 4 x 4 Pro Áram kondícionáló LED kijelzőkel, APF szűrővel, front világítással, hátsó gégnyakas lámpával termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) ART PS 4 x 4 Pro Áram kondícionáló LED kijelzőkel, APF szűrővel, front világítással, hátsó gégnyakas lámpával termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

ART PS 4x4 PRO feszültségkondicionáló. LED-s vonalfeszültség, és áram kijelző, kihúzható előlapi kétoldali dimmerelhető rack világítás, 8 hátlapi kimeneti aljzat(C13 típusú), túlfeszültségvédelem, EMI és RFI szűrés, hátsó rack világítás található a készüléken.

 

Minden Pro sorozatú tápfeszültség szabályzó rendszer rendelkezik egy úgynevezett APF™ (Advanced Power Filtering) diszkrét belső modullal, amely kiszűri a digitális és a fényerő szabályzókból származó, valamint a nagyfeszültségű, a hangspektrumon kívül eső zajokat egyaránt. Néhány más, egyszerűbb külső eszköz telítődik és veszít a szűrés hatásosságából a terhelés növekedése esetén, de a nagyteljesítményű diszkrét kapcsolással lehetőség nyílt olyan szűrőt létrehozni, amely a teljes működési tartományban hatásos marad.

A szűrő tervezése során használt közös és differenciál mód alkalmazásával sikerült csaknem az összes nemkívánatos zajt megszüntetni a váltakozó áramú hálózat és a földelés, valamint a tápfeszültség két ága között. Ez a módszer a rendszer földhurok által okozott problémáira is megoldást nyújt. A hálózat magasfrekvenciás zajait is nagymértékben lecsökkenti a készülék, mégpedig mindkét irányban, vagyis egyik saját készülék által termelt nagyfrekvenciás zaj sem jut vissza a hálózatra, így több Pro Series Power Conditioner alkalmazásával lehetőség nyílik az érzékeny berendezéseknek a zajt okozó készülékektől való izolálására. Ezen kívül minden 10 kHz feletti jel kiszűrésre kerül a hálózatból több mint 40 dB-lel, egészen 100 kHz-ig.

Minden Pro Series Power Conditioner 1800 Watt kapacitású, ezen kívül áramingadozás és túlfeszültség elleni védelemmel, EMI és RFI szűrős APF modullal, előlapi hálózati kimenő csatlakozóval és a hátoldalon lévő, a rack belsejét remekül megvilágító állítható gégecsöves lámpával rendelkezik. A hátsó hálózati csatlakozók mérete és elhelyezése különféle hálózati dugók és adapterek használatát teszi lehetővé.

Visszajelzés
A Bluesound Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás