Kategóriák

Klark Teknik DN370

Nagyítás Klark Teknik DN370
Bruttó:

204 851 Ft / db

Nincs raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Klark Teknik DN370 termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Klark Teknik DN370 termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A KLARK TEKNIK DN370 a legújabb evolúciós lépést jelenti a 30 évre visszanyúló fejlesztési folyamatban. A DN370 létrehozása az alapokról indult és egy teljesen kompromisszummentes készüléket eredményezett, amely talán a világ legjobb professzionális grafikus hangszínszabályzója. Tökéletes kiegészítője a már meglévő KLARK TEKNIK EQ választéknak, analógnak és digitálisnak egyaránt.

 

A készülék a kifinomult igényű professzionális felhasználókat célozza meg a rendszervezérlés lehető legjobb megoldásával. A piackutatások szerint a grafikus EQ jelenleg is a leggyakrabban használt hangszínszabályzó készülék a koncerthangosításban és telepített rendszerekben egyaránt, legfőképpen azért, mert fizikai kezelőfelületének köszönhetően azonnali hozzáférést és szabályzást tesz lehetővé minden helyzetben. A DN370-nel teljesen átértékelődött a grafikus EQ szerepe, új képességek megvalósítása került előtérbe, amelyek tükrözik a modern felhasználók igényeit.

 

Mint minden KLARK TEKNIK termék, a DN370 még nehéz körülmények között is egy életen át szolgálja felhasználóját és nemzetközileg érvényesíthető 3 éves gyári garanciával rendelkezik.

Visszajelzés
A Bluesound Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás