Kategóriák

Klark Teknik DN9620

Nagyítás Klark Teknik DN9620
Bruttó:

557 580 Ft / db

Nincs raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Klark Teknik DN9620 termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Klark Teknik DN9620 termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

 

AES50 bővítő

Vásárlás

 

A DN9620 1U magas, fél rack szélességű AES50 bővítő, amely két CAT 5 AES50 adatfolyamot fogad és 96 kétirányú 24-bites audió csatornára képes szétosztani egyetlen üvegszálas optikai kábelen keresztül mintegy 500 méteres távolságra, illetve Cat 5e kábellel 100 méterre. Mindkét formátumra jellemző a bámulatosan alacsony latency érték (0,105 ms) a bement és kimenet között. A DN9620 96 kHz, vagy 48 kHz mintavételi frekvenciával működik és számos órajel megoldást kínál a felhasználó számára.

 

A készülék beépítet automatikus feszültségérzékelő tápegységgel rendelkezik és eredeti Neutrik etherCON és opticalCON csatlakozókkal van felszerelve a megbízható működés érdekében.

 

A DN9620 képes túllépni a CAT 5e kábelezés korlátain, amely 100 méterben maximálja az AES50 készülékek közötti távolságot. A DN9620 optikai kábelrendszerként üzemeltethető bármely Midas, vagy más digitális konzollal amely AES50 protokollt használ, és lehetővé teszi a távolság növelését optikai kábellel összekötött I/O berendezések között, csakúgy mint a ki/bemenetek bővítését felvevő és egyéb AES50 berendezések esetében egy épületen, vagy épületegyüttesen belül.

 

Az AES50 egy nyílt architektúrájú digitális hangátviteli protokoll, melynek előnye a rendkívül alacsony latency érték (<70 µs), hatásos előrecsatolásos hibajavítás (feed-forward error connection) és továbbfejlesztett rendszer órajel. Az AES50 kapcsolat digitális audió és kontrol adat jelet továbbít két irányban Cat 5e kábelen keresztül. Az audió-, kontrol- és órajel egy hálózatba való egyesítése egyszerűsíti a kapcsolatot, rövidíti a beállításhoz szükséges időt és csökkenti a kábeles infrastruktúra kiépítésének költségeit.

 

A DN9620 párban vásárolható meg, 19”-os rack beépítő kerettel együtt.

Visszajelzés
A Bluesound Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás