Midas XL48
335 280 Ft / db
Vásárlói vélemények:
Nincsenek vásárlói vélemények!
Státusz: Nincs raktáron

 

 

Az XL48 nyolc darab Midas XL4 előfokot tartalmaz 1 U méretű dobozba építve, a nagyon kedvelt elsőrangú Midas mikrofon előerősítő hangzását téve elérhetővé keverő hangmérnökök számára, bárhol is dolgozzanak.

 

A Midas XL48 alul- és felüláteresztő szűrőkkel, nyolc Midas XL8 96 kHz 24 bites A/D átalakítóval és szuper alacsony jitteres 1 ppm belső órával rendelkezik. Ezen kívül 8 szegmenses LED-es bemeneti szintjelző, csatornánként fantomtáp kapcsoló, polaritás fordító és -20 dB-es csillapító kapcsoló kapott helyet benne. A bemeneteket Neutrik XLR és 25 pólusú D-sub csatlakozók képezik.

 

Az XL48-ban analóg és digitális kimenetek is megtalálhatók ADAT és AES/EBU formátumban. Mind az öt kimenet használható egyidejűleg, így az XL48 multifunkcionális analóg/digitális mikrofon splitterként is alkalmazható, illetve a keverőt kiegészíti nyolc csatornával. Többféle órajel használata lehetséges, belső wordclock, belső 96 kHz, 88,2 kHz, 48 kHz és 44,1 kHz.

 

Alkalmazható mobil felvételhez, analóg és/vagy digitális splitterként keverők között, illetve más márkájú digitális pultokat is elláthat Midas előfokokkal és referencia szintű órával.

Tulajdonságok
Midas XL48 termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Nincsenek vásárlói vélemények!
Érdeklődés a(z) Midas XL48 termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése
A Bluesound Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás