Kategóriák

Klark Teknik DN 200 sztereó DI Box

Nagyítás Klark Teknik DN 200 sztereó DI Box
Bruttó:

53 900 Ft / db

Raktáron db
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Klark Teknik DN 200 sztereó DI Box termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Klark Teknik DN 200 sztereó DI Box termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A DN terméksorozat jelentős sikereire építve a KLARK TEKNIK az új DN200 Multi Mode sztereó DI-box piacra dobásával bővítette kínálatát.

 

A DN200 kétcsatornás aktív DI-box a KLARK TEKNIK vásárlói által elvárt kivételesen jó hangminőségű kapcsolatot biztosítja, valamint további új innovatív lehetőségeket kínál. Robusztus, fémötvözetből készült háza formailag megegyezik a hatalmas sikerű DN100 egycsatornás DI-box kivitelével, cserélhető szilikon burkolata fokozott védelmet nyújt. A DN200-ban bemenetként egy pár XLR, jack és RCA szolgál, ezen kívül 20 dB-es osztókapcsolóval és földleválasztó kapcsolóval rendelkezik.

 

A szokásos sztereó DI-box alkalmazáson túl a DN200 Sum üzemmódra is képes, ilyenkor a jobb és bal oldali jel összegzésre kerül és a jobb és bal kimeneten egyaránt megjelenik. Split üzemmódban a bal oldali bemenet jele a bal és jobb oldali kimenetre is rákerül. A DN200 24 V és 48 V közötti fantomtáppal üzemel.

 

Dimensions

Length 142mm (5.6 inch)

Width 106mm (4.2 inch)

Height 60mm (2.35 inch)

 

Visszajelzés
A Bluesound Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás