Klark Teknik DN 200 sztereó DI Box
58 547 Ft / db
Vásárlói vélemények:
Nincsenek vásárlói vélemények!
Státusz: 5 db Raktáron

A DN terméksorozat jelentős sikereire építve a KLARK TEKNIK az új DN200 Multi Mode sztereó DI-box piacra dobásával bővítette kínálatát.

 

A DN200 kétcsatornás aktív DI-box a KLARK TEKNIK vásárlói által elvárt kivételesen jó hangminőségű kapcsolatot biztosítja, valamint további új innovatív lehetőségeket kínál. Robusztus, fémötvözetből készült háza formailag megegyezik a hatalmas sikerű DN100 egycsatornás DI-box kivitelével, cserélhető szilikon burkolata fokozott védelmet nyújt. A DN200-ban bemenetként egy pár XLR, jack és RCA szolgál, ezen kívül 20 dB-es osztókapcsolóval és földleválasztó kapcsolóval rendelkezik.

 

A szokásos sztereó DI-box alkalmazáson túl a DN200 Sum üzemmódra is képes, ilyenkor a jobb és bal oldali jel összegzésre kerül és a jobb és bal kimeneten egyaránt megjelenik. Split üzemmódban a bal oldali bemenet jele a bal és jobb oldali kimenetre is rákerül. A DN200 24 V és 48 V közötti fantomtáppal üzemel.

 

Dimensions

Length 142mm (5.6 inch)

Width 106mm (4.2 inch)

Height 60mm (2.35 inch)

 

Tulajdonságok
Klark Teknik DN 200 sztereó DI Box termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Nincsenek vásárlói vélemények!
Érdeklődés a(z) Klark Teknik DN 200 sztereó DI Box termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése
A Bluesound Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás