Klark Teknik DN9610
59 690 Ft / db
Vásárlói vélemények:
Nincsenek vásárlói vélemények!
Státusz: Nincs raktáron

AES50 többszöröző

 

A KLARK TEKNIK DN9610 költséghatékony megoldást nyújt az AES50 többcsatornás digitális audió hálózati csatlakozások (Cat 5E/Cat 6 kábelezés) bővítésére a korábban megvalósíthatónál lényegesen nagyobb távolságra. Kisméretű, masszív, fémötvözetből készült házba építették, ütésálló szilikon burkolatot kapott, mindenhol elfér, hiszen nem nagyobb mint némelyik DI-box.

 

Egy DN9610 két AES50 adatfolyam 100 méterre való továbbítását teszi lehetővé. A tápellátás kettős tápegységgel történik meghibásodás esetén automatikus és zökkenőmentes visszaállítással. A tápegységek többféle régióban használhatók és reteszelhető DC csatlakozóval rendelkeznek a véletlenszerű kihúzás elkerülése érdekében.

 

A DN9610 24-bit 48 kHz és 24-bit 96 kHz-es működésre is képes, a két AES50 adatfolyamot egyidejűleg két különböző órajellel is képes továbbítani. A készüléken áthaladó jel latency értéke meghökkentően alacsony, 0,03 ms. Több DN9610 is sorba köthető, így az AES50 adatfolyam tekintélyes távolságra juttatható el.

 

A tápfeszültség, az AES50 1-es és 2-es bemenet és az 1-es és 2-es kimenet állapotát LED-ek mutatják. A négy RJ-45 aljzat nagy üzembiztonságot jelentő Neutrik EtherCON csatlakozóval került kiépítésre.

 

A DN9610 bármilyen AES50 rendszerű készülékkel működik.

Tulajdonságok
Klark Teknik DN9610 termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Nincsenek vásárlói vélemények!
Érdeklődés a(z) Klark Teknik DN9610 termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése
A Bluesound Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás