Kategóriák

RME ADI-2 Pro FS High-Performance 768 kHz 2-csatornás ADAT, SPDIF, AES/EBU AD/DA konverter

Nagyítás RME ADI-2 Pro FS High-Performance 768 kHz 2-csatornás ADAT, SPDIF, AES/EBU AD/DA konverter
Bruttó:

558 000 Ft / db

Raktáron db
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
RME ADI-2 Pro FS High-Performance 768 kHz 2-csatornás ADAT, SPDIF, AES/EBU AD/DA konverter termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) RME ADI-2 Pro FS High-Performance 768 kHz 2-csatornás ADAT, SPDIF, AES/EBU AD/DA konverter termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Az RME fémjelzés egyet jelent a megbízhatósággal, stúdióban és Hifi közegben is szeretjük modern megoldásaikat, stabil driver-eiket. Strapabíró vasakat kapunk minőségi alkatrészekből építve. A Fémház és az aranyozott csatlakozók alap szériatartozéknak számítanak, de az olyan extrák mint a gyorsulást érzékelő alumínium potméterek vagy a fejhallgató csatlakoztatásakor automatikusan elhallgató kimeneti csatornák, valamint az IPS kijelző teszik egyértelművé hogy itt egy igazi luxus cikkről beszélünk.

 

DSD lejátszásra is alkamas eszközünk könnyen illeszthető számítógép alapú médialejátszáshoz vagy analóg lemezjátszó esetleg szalagos magnó digitalizálására és jel továbbításra. Format konverter tulajdonságai miatt méltán népszerű de alkalmas lehet hangmérnöki sőt mérési feladatok ellátására is, előbbi miatt mastering stúdiók számára kifejezetten ajánlott.

 

Visszajelzés
A Bluesound Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás