Honda áramfejlesztő ipari EC3600

Nagyítás Honda áramfejlesztő ipari EC3600
Bruttó:

372 999,99 Ft / db

Érdeklődés a termékről
Honda áramfejlesztő ipari EC3600 termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Honda áramfejlesztő ipari EC3600 termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Termék kód: EC3600

Csak személyes átadással üzletünkben!

 

Benzin tartály (l): 5,3

Fogyasztás (l/óra): 1,8

Foly. teljesítmény (kVA): 3,4

Folyamatos áram (A): 15

Max. teljesítméy (kVA): 3,6

Méret (mm): 800x550x540

Motor típus: GX 270

Súly (kg): 58

Védelem: IP 23

Zajszint LWA (db(A)): 97

Kondenzátoros szabályozás

Olajszint érzékelő

Hőkioldó

Ellenálló védőkeret

Rezgés- és zajcsillapítás

 

Ez a típus az EC sorozat középkategóriáját képviseli.

A hagyományos generátorkeretbe épített, erős motorral szerelt generátor igazi ár-értékarányt képvisel. Az építőipar igényinek megfelelően a Honda egy nagyon strapabíró, megbízható és hosszú életű generátort alkotott. 6 literes tankjának köszönhetően maximális terhelés mellett is 2,8 órát tud működni újratöltés nélkül.

 

Kifejezetten ipari célú áramfejlesztő család. Strapabírásának és megbízhatóságának köszönhetően építőipari, mezőgazdaági és egyéb ipari felhasználásra egyaránt alkalmas. Teljesítményük 2 kVA és 5 kVA között van egy fázison, de a legnagyobb, 7kVA elektromos teljesítményre is képes három fázison.

A Honda elektromos berendezései közül talán a legkiemelkedőbb az áramfejlesztők csoportja. Legyen szó nyitott keretesről, vagy hangszigeteltről, kondenzátoros, AVR-es, vagy inverteres feszültségszabályzásról, a Honda egy rendkívűl változatos skálát nyújt a felhasználóinak.

 

A garancia időtartalma 12+24 hónap , ha a felhasználó (vásárló) a gépet on-line, a www.hondakisgepek.hu oldalon  -az ott leírtak szerint regisztrálta és a Honda által előírt legalább évente egyszeri térítésköteles  karbantartásra valamelyik szerződött Honda szervizbe a gépet bevitte. Továbbá feltétele a www.hondakisgepek.hu honlapon feltüntetett kereskedők egyikének bélyegzővel hitelesített, hiánytalanul kitöltött, érvényes garanciafüzet.

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
AL-KO
Honda kisgépek
A Szerszám és Kisgép Centrum - Bajai Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás