Keresés

Fizetés és Szállítás

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget! Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, és lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

 

Minimum 15 000 Ft értékű rendelés esetén INGYENES kiszállítást biztosítunk!

 14 999 Ft-ig banki előreutalás esetén 990 Ft, utánvét esetén 1 490 Ft a szállítási költség egész Magyarország területén!

 

Fizetési módok:

1) Banki előreutalás

Rónasági Takarékszövetkezetnél vezetett pénzforgalmi bankszámlaszámunk 52500075-11059613-00000000. Átutaláskor a közlemény rovatba a könnyebb beazonosíthatóság érdekében a megrendelés számát legyenek kedvesek feltüntetni!

 

2) Utánvét

Ebben az esetben a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a futárnak! 15 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költség 0 Ft! 

 

3) Készpénz (személyes átvétel esetén)

 

Szállítás

A csomagok kézbesítéséről belföldön a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2., adószám: 12369410-2-44, cégjegyzékszám: 13-09-111755) gondoskodik (továbbiakban: Futárszolgálat). A Futárszolgálat termékeinket a saját Általános Szerződési Feltételei alapján szállítja, a befejezett rendelés szerint közölt, illetve az ebben a menüpontban is feltüntetett árakon.

A Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 08:00 és 17:00 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki a csomagokat, ezért a szállítási cím mezőben olyan cím megadása ajánlott, ahol a futár biztosan eléri a címzettet.

Külföldre történő szállítás jelenleg nem elérhető!

 

Személyes átvétel

A webáruházon keresztül megrendelt termékek személyes átvételére a cég székhelyén (6200 Kiskőrös, Szendrey J. u. 3/1.) van lehetőség, ahol készpénzes fizetés lehetséges. Bankkártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni! 

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
Visszajelzés
A INULINU Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás