Regisztráció Bejelentkezés
0 termék van a kosárban

Auna Belle Epoque 1908 Bluetooth

Cikkszám: 10021696
Német gyártó | Music center (CD, kazetta, rádió, lemezjátszó) | Bluetooth | USB


5
3 vélemény
Bruttó ár:
52 999 Ft / db
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Érdeklődés a(z) Auna Belle Epoque 1908 Bluetooth termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése
Auna Belle Epoque 1908 Bluetooth termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése

Leírás

A 2010-es évek technológiai fejlettsége a múlt század elejének designjában. Az Auna a piacon 2007 óta van jelen, magas minőségi szintet teljesítő, a designt fontosnak tartó német gyártó.

 

Auna Belle Epoque 1908 retró készülék az alábbi funkciókkal:

- rádió AM, FM,

- lemezjátszó,

- CD lejátszó (CD, CD-R, CD-RW, CD mp3),

- kazettás magnó,

- bluetooth,

- USB interface.

 

A készülék lejátssza az mp3 formátumokat USB-ről. Emellett bármelyik forrásról digitalizálhatóak a jelek mp3 formátumba, így USB-re lementhetőek a zeneszámok. A Bluetooth technológia alkalmazásának köszönhetően a készülék összekapcsolható mobiltelefonnal, tablettel is, így az itt tárolt zenénket is meg tudjuk szólaltatni a készüléken.

 

Méretei:

 

Szélesség: 50 cm

Magasság: 22 cm

Mélység: 33 cm

Súly:  8 kg

 

Garancia: 2 év

 

 

 

Vásárlói vélemények

Kovács Márton

írta 2020-06-22 10:10:01
Nagyon elégedett vagyok!
A home office miatt akartam a dolgozószobámba valami olyan music center szerű dolgot, amit azon túl, hogy a rádiót tudom rajta hallgatni, még illik is az íróasztalomhoz. Szépen lassan fedeztem fel a szépségét és a praktikus, nekem jól használható funkcióit ennek az addig általam soha nem hallott márkának. Mindenkinek ajánlani tudom.

Vivien

írta 2017-06-19 16:09:02
Nagyon elégedett vagyok!
Valami ilyesmit akartunk a nappaliba. Ebben benne van minden. Párom tákötötte az erősítőre, szuperül szól. Anyuéktól kaptunk lemezeket, a padláson megkerestem a réges-régi Neoton kazijaimat. Egész tűrhetően szólnak még.

D.G.

írta 2017-06-01 20:20:55
Nagyon elégedett vagyok!
Nagyon tetszik! És újra hallgatom a kazettáimat, amiket még 30 éve vettem!! Nem romlottak el!!! Ajánlom mindenkinek. Azt sajnálom hogy nincs lemezünk, de venni fogunk, mert nagyon hangulatos lenne ezen hallgatni!!!
A Retró Ajándékcsomag webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás