Admetec TTL lupe 4.8x nagyítással

Nagyítás Admetec TTL lupe 4.8x nagyítással
Bruttó:

1 225 000 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Admetec TTL lupe 4.8x nagyítással termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Admetec TTL lupe 4.8x nagyítással termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Az Admetec prizmatikus rendszerű lupék 4.0x, 4.8x és 5.5x nagyítással érhetőek el. Ideális azoknak a sebészeknek, akiknek nagyobb, precíziós nagyításra van szükségük. A prizmatikus optikai rendszer finom árnyalatú, rendkívül részletes képet alkot, a széleken is kristálytiszta és pontos színhűséggel, ami ideális bonyolult beavatkozásoknál. Az Admetec prizmatikus rendszerének több tagból álló lencséi anti-reflektív bevonattal vannak ellátva, így is biztosítva a legjobb képminőséget. Az Admetec alapelve, a tökéletes tervezésen és a gondos anyaghasználaton túl a professzionális kivitelezés, mely egy olyan egyedi termék létrejöttét garantálja, ami ötvözi a tartósságot és a könnyű súlyt, biztosítva az optimális és tökéletes funkcionalitást.

 

Igény esetén a dioptriás korrekció is megrendelhető 129.900 Ft értékben.

 

A prizmatikus rendszerű lupék megrendelése esetén a Powerlight HD LED vezetékes fényt most ajándékba adjuk, visszavonásig.

 

Visszajelzés
A Harmonycom webáruház webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás