Futudent EduCam full HD fogászati kamera

Nagyítás Futudent EduCam full HD fogászati kamera
Bruttó:

989 900 Ft / szett

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Futudent EduCam full HD fogászati kamera termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Futudent EduCam full HD fogászati kamera termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Műtéti filmek rögzítésére, archiválására használatos professzionális fogászati kamera, mely full HD videofilmek és állóképek rögzítésére és szerkesztésére alkalmas. A mindennapos praxisban tökéletes segédeszköz, tökéletes segítség a szükséges kezelésről a páciens meggyőzésében. Oktatásban, hands-on kurzuson kíváló segítség, köszönhetően annak, hogy az apró és csupán néhány grammos kameraés a kiegészítő világítás pozicionálása, fókuszálása pontosan a beavatkozást végző orvos látószögében helyezkedik el. Az orvos szemével lát betakarás, árnyékolás, torzítás mentesen.

 

A szett a kamerát, a pedált, az alap objektívet és csatlakozókat, valamint a teljes PC és Mac kompatibilis szoftvert, illetve vásárlást követő betanítást is tartalmazza. Műtéti filmek és fényképek készítésére és vágására, majd  felhő alapú internetes megosztására alkalmas professzionális optikai termékcsalád.

 

Bemutató film: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=lby1DMyoSr8

 

 

The Futudent EduCam full HD camera captures your exact sight in pristine Full HD quality without any effort. This incredibly small camera is attached to your loupes or glasses. Be a dentist, not a video editor. The Futudent capture software enables an efficient and easy way of capturing and processing your videos, without any need for time consuming editing or encoding. Access your videos anywhere, with any device fast and secure. The Futudent server solution is a safe hub for storage and sharing your videos. The servers meet high security standards for patient information security.

 

https://www.futudent.com/products/educam

Visszajelzés
A Harmonycom webáruház webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás