Admetec Flamingo integrált full HD kamera

Nagyítás Admetec Flamingo integrált full HD kamera
Bruttó:

1 890 000 Ft / szett

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Admetec Flamingo integrált full HD kamera termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Admetec Flamingo integrált full HD kamera termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

 

Pehelykönnyű (csupán 19 g)

Vezető lupegyártóként, az Admetec tudja, mennyire fontos, hogy egy, az orrán viselt optikai rendszer pehelykönnyű legyen. Ennek szellemében fejlesztették ki a Flamingo termékcsaládot, hogy - a már meglévő lupéjának felettébb ergonomikus kiegészítőjeként -, tökéletes szolgálatot tegyen Önnek, járulékos, fizikai megterhelés nélkül.

 

Integrált kamera és lámpa

Az intenzív megvilágítás kiemelkedően fontos, mind a fókusz, mind pedig a minőségi képalkotás szempontjából. Mivel a Flamingo fejlámpa és kamera integrált rendszer, a kamera folyamatosan és precízen fókuszban marad a megvilágítást kibocsájtó lámpa fényével. Miáltal a fejlámpa a fején közelebbi munkatávolságban van a műtőlámpához képest, nem fog beárnyékolni, kitakarni saját magának.

 

Élő kapcsolat wi-fi segítségével, az Ön számítógépével

A kezelés valós idejű megjelenítése, mindössze 0,01 mp késedelemmel

 

Full HD videó

Ultra sima, full HD minőségű 1080p / 30 fps, élénk színben pompázó videó-rögzítési képesség

 

Valósághű mozgás

Az Admetec PowerPack akkumulátorral az övén, vagy zsebében, párját ritkító kényelemmel és felhasználóbarát tulajdonságokkal, csupán egy zavarszűrő vékonyka kábellel csatlakozik a Flamingo (kamera és lámpa) a PowerPack akkumulátorához. A Flamingo szett 2 db akkumulátort tartalmaz, s így egy akkumulátor dolgozik, míg a másik a töltőn áll készenlétben.

 

Az Admetec szabadalmaztatott szoftvere

Lehetővé teszi a rögzített videó vágását és dokumentálását. Automatikus szoftverfrissítés újabb verziókra, a rendszer része.

 

 

Visszajelzés
A Harmonycom webáruház webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás