Futudent ProCam XS 4k fogászati kamera

Nagyítás Futudent ProCam XS 4k fogászati kamera
Bruttó:

1 398 900 Ft / szett

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Futudent ProCam XS 4k fogászati kamera termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Futudent ProCam XS 4k fogászati kamera termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A világ első 4K felbontású miniatűr fogászati kamerája.

 

Műtéti filmek rögzítésére, archiválására használatos professzionális fogászati kamera, mely 4K felbontású videofilmek és állóképek rögzítésére és szerkesztésére alkalmas. A mindennapos praxisban tökéletes segédeszköz, tökéletes segítség a szükséges kezelésről a páciens meggyőzésében. Oktatásban, hands-on kurzuson kíváló segítség, köszönhetően annak, hogy az apró és csupán néhány grammos kameraés a kiegészítő világítás pozicionálása, fókuszálása pontosan a beavatkozást végző orvos látószögében helyezkedik el. Az orvos szemével lát betakarás, árnyékolás, torzítás mentesen.

 

A szett a kamerát, a pedált, az alap objektívet és csatlakozókat, valamint a teljes PC és Mac kompatibilis szoftvert, illetve vásárlást követő betanítást is tartalmazza. Műtéti filmek és fényképek készítésére és vágására, majd  felhő alapú internetes megosztására alkalmas professzionális optikai termékcsalád.

 

https://www.futudent.com/products/procam

Visszajelzés
A Harmonycom webáruház webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás