Admetec TTL lupe 3.2x nagyítással

Nagyítás Admetec TTL lupe 3.2x nagyítással
Bruttó:

975 000 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Admetec TTL lupe 3.2x nagyítással termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Admetec TTL lupe 3.2x nagyítással termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Az Admetec TTL lupe a legjobb választás egyedi használatra. Ezeket a lupékat úgy tervezték, hogy az ergonómiát és a hatékonyságot ötvözzék. Galilei rendszert a kisebb nagyítási igény esetén alkalmazzák. A lupéban két optikai lencsét építünk be, melyek a távcsövekhez hasonlóan képezik le a nagyítást. A fogorvosok és sebészek szívesen használják ezeket a Galilei rendszerű lupékat, melyek teljes kényelmet és tökéletes nagyítást biztosítanak felhasználója számára. Elérhető Galilei rendszerű nagyítások: 2.5x, 2.7x, 3.2. Általános fogászati célokra használatos rendszer, választható keretben és színben, esetleges szemvizsgálati recept alapján dioptriás korrekció felhasználásával, s így a legmegfelelőbb lupét állítjuk össze Önnek, személyes használatra.

 

Igény esetén külső és/vagy belső dioptriás korrekció 129.900 Ft.

 

A hagyományos, azaz egyenes Galilei rendszerű lupék megrendelése esetén az Orchid HD LED vezetékes világítást most ajándékba adjuk, visszavonásig.  

Visszajelzés
A Harmonycom webáruház webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás