Látó szemek (Becky és Tim Keep)

Nagyítás Látó szemek (Becky és Tim Keep)
  • 124x183mm
  • 152 oldal
Bruttó:

1 260 Ft / db
1 400 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Látó szemek (Becky és Tim Keep) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Látó szemek (Becky és Tim Keep) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A LÁTÓ SZEMEK ISTEN KÜLÖNLEGES KEGYELMÉNEK ÉS HŰSÉGÉNEK TÖRTÉNETE, AMELYET EGY MISSZIONÁRIUS CSALÁD ÉLETÉBEN MUTATOTT MEG, MIKÖZBEN FIUKKAL VÉGIGJÁRTÁK A TELJES VAKSÁGHOZ VEZETŐ UTAT.

 

„A Látó szemek egy kisfiú szeme világának elvesztését beszéli el a legbensőségesebb történet formájában, amit az elmúlt években olvastam. Ahogyan a tű a cérnát bevonja az anyagba, olyan gyorsan vonódunk be a nyomasztó eseményekbe, amelyek a fiatal misszionárius házaspárt mély bizonytalanságba, a legfiatalabb fi ukat pedig teljes sötétségbe taszították. Ahogyan a fizikai látás elveszik, úgy jön meg a szellemi látás – olyan mélyrehatóan, hogy megnyílnak szemeink arra, hogy meglássuk, Isten hogyan tudja átváltoztatni a legnyomasztóbb tapasztalatainkat is a mi javunkra és az Ő dicsőségére.”

Dr. Michael Avery

God’s Bible School and College elnöke

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás