Ahogy Noé napjaiban történt (Jeff Kinley)

Nagyítás Ahogy Noé napjaiban történt (Jeff Kinley)
  • A/5
  • 184 oldal
  • füles puha kötés
Bruttó:

1 440 Ft / db
1 600 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Ahogy Noé napjaiban történt (Jeff Kinley) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Ahogy Noé napjaiban történt (Jeff Kinley) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Noéról és bárkájáról szól a Biblia egyik legizgalmasabb története. Mégis a legtöbb ember emlékezetében úgy él, mint olyan gyerektörténet, amellyel képeskönyvekben és a vasárnapi iskolában lehet találkozni.

Pedig az a tragédia, hogy Isten rázúdította ítéletét a földre, valóban megtörtént. Jézus próféciájára pedig már végképp nem figyelünk, amely szerint a föld utolsó napjaiban ugyanaz fog történni, mint Noé napjaiban. Mit értett vajon ezen? Azt, hogy feltűnő párhuzamosságok vannak Noé napjai és az utolsó idők között.

Most teljesedik be Jézus próféciája? Ha igen, hogyan fogadjuk?

 

Az Ahogy Noé napjaiban történt c. könyv

• megvizsgálja, mikor érkeznek el az utolsó idők,

• megerősíti, hogy Isten még egyszer meg fogja ítélni a világot,

• segít a hívőknek, hogy bölcsen éljenek, és kihasználják az alkalmas időt.

 

Egy izgalmas betekintés abba, ami következik!

 

„Noé története több ezer évvel ezelőtt történt, és mégis fontos a mi korunkban is… izgalmas olvasmány, amely segít megérteni, honnan jövünk, hol tartunk most, és merrefelé haladunk…” – Mark Hitchcock író és a Faith Bible Church vezető lelkésze, Edmond, Oklahoma

 

Jeff Kinley (ThM, Dallas Theological Seminary) régi igazságokat visz közelebb az emberek szívéhez. Kinley húsz könyv szerzője és lelkész, feleségével Arkansasban élnek. Három felnőtt fiuk van.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás