A dzsungeldoktor és a deformált arcú fiú (Paul White)

Nagyítás A dzsungeldoktor és a deformált arcú fiú (Paul White)
  • Fr/5
  • 112 oldal
Bruttó:

900 Ft / db
1 000 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
A dzsungeldoktor és a deformált arcú fiú (Paul White) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A dzsungeldoktor és a deformált arcú fiú (Paul White) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

"Az operáció két órát vett igénybe.

– Ah! Micsoda munka volt ez, doktor! – dörmögte Daudi, mikor az utolsó öltést is befejezte.

Bólintottam: – Egy kicsit több munka, mint amit Ngoma, a varázsló végzett volna.

Daudi az orrát fintorította: – Ő eltorzítja az embereket. Az ő gyógyszere az, hogy félelemmel kezeli a félelmet. A miénk békességet ad a fájdalom helyett."

 

A dzsungeldoktor reményt hoz a kelet-afrikai emberek életébe. A kórházban segítenek a fertőzésektől, tumoroktól, ízületi és más betegségektől szenvedőkön, de a lélek számára is gyógyulást kínálnak a Biblia üzenetével.

A kis Goha életét megnehezíti deformált arca és a hátán lévő púp, de betegségektől legyengült szervezete miatt a rá váró műtétekre csak később kerülhet sor. Kórházi tartózkodása alatt sok különös esemény, izgalom, kaland és gyógyulás szemtanúja, ill. részese lehet.

 

Dr. Paul White, A buyufa alatt c. könyv (Evangéliumi Kiadó) szerzője Tanganyikában, a mai Tanzánia területén dolgozott orvos misszionáriusként a múlt század első felében. Az ausztrál író az itt szerzett élmények alapján írt könyveiben az afrikai életet, annak kihívásait, nehézségeit, izgalmait mutatja be, közel hozva saját tapasztalatait az olvasóhoz.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás