Willie találkozása Krisztussal / A kis sánta Walter (N. I. Szalov-Asztahov)

Nagyítás Willie találkozása Krisztussal / A kis sánta Walter (N. I. Szalov-Asztahov)
  • A/5
  • 110 oldal
Bruttó:

720 Ft / db
800 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Willie találkozása Krisztussal / A kis sánta Walter (N. I. Szalov-Asztahov) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Willie találkozása Krisztussal / A kis sánta Walter (N. I. Szalov-Asztahov) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

E két kis könyv szerzője, N. I. Szalov-Asztahov lelkes tagja volt egy kis missziói csoportnak 1918 és 1923 között Oroszországban. Szörnyű üldöztetésekkel és nehézségekkel kellett szembenéznie munkatársaival együtt, akikkel állhatatosan hirdette az evangéliumot az igazságra éhes sokaságnak a bolsevik forradalom első évei alatt.

Ebben a polgárháborús időszakban a katonák támadásai mellett, akik kilenc missziós munkatársat gyilkoltak meg kegyetlenül, ezek az igehirdetők az Orosz Ortodox Egyház legkeményebb ellenállásába is beleütköztek.

Ezek a valóban megtörtént események először 1930-ban kerültek kiadásra.

Az elbeszélések középpontjában gyerekek állnak, akiknek őszinte hite néha a felnőtteket is megszégyenítette. Willie története élesen középpontba állítja a stundisták (ahogy a Biblia tanulmányozóit gyakran nevezték) és az ortodoxok közötti ellentétet. A kis Sánta Walterről szóló történet egy árvaház keresztyén nevelői és gyerekei, illetve az új rendszer kiszolgálói közötti feszültséget jeleníti meg.

Bár gyerekek a főszereplők, a történetek olvasását szülői felügyelettel ajánljuk a bemutatott nehéz körülmények, szenvedések miatt.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás