A Filippieknek írt levél magyarázata - Öröm az Úrban (Arend Remmers)

Nagyítás A Filippieknek írt levél magyarázata - Öröm az Úrban (Arend Remmers)
  • A/5
  • 176 oldal
Bruttó:

1 080 Ft / db
1 200 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
A Filippieknek írt levél magyarázata - Öröm az Úrban (Arend Remmers) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A Filippieknek írt levél magyarázata - Öröm az Úrban (Arend Remmers) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A Filippieknek írt levél az Újszövetség egyik legszemélyesebb és legmelegebb hangú levele. Az Úr Jézus megaláztatásáról és felmagasztalásáról, valamint dicsőséges eljöveteléről szóló leírásai nagyon szívhez szólóak. Ugyancsak meghatóak az apostolról és munkatársairól szóló tudósítások.

A levélnek kifejezetten gyakorlati célkitûzése is van. Bemutatja, hogy „Krisztus tanítása” nem elmélet, hanem azt az élet minden körülményében a Szent Szellem erejével megvalósíthatjuk.

Ez az elsõ századból származó levél a 21. században élő keresztyéneknek is hasznos segítséget ad. A levélből világos: a tapasztalt Pál számára csak Krisztus jelentette az életet, és nem hagyta, hogy bármi is eltérítse céljától: „…hogy Krisztust megnyerjem.”

A levél a római fogságban keletkezett. Annál inkább kimagasló, hogy ez minden más újszövetségi levélnél többet beszél az örömről.

Ez az alapos, versről versre haladó igemagyarázat szítsa fel a mi örömünket is az Úrban!

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás