A kor, amelyben Jézus élt (Dr. William H. Marty)

Nagyítás A kor, amelyben Jézus élt (Dr. William H. Marty)
  • A/5
  • 168 oldal
Bruttó:

1 080 Ft / db
1 200 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
A kor, amelyben Jézus élt (Dr. William H. Marty) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A kor, amelyben Jézus élt (Dr. William H. Marty) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Ismerd meg Jézust jobban azáltal, hogy megérted, mi formálta azt a világot, amelyben Ő élt!

Néha nehéz eligazodni az Újszövetségben, mivel egy teljesen más korszakba lépünk a Biblia olvasásakor. Zavarbaejtő szokások, ismeretlen helyek és csoportosulások, érthetetlen vallási konfliktusok és politikai viszonyok. Hogyan alakultak ezek ki?

Miért hívják az izráelitákat zsidóknak? Kik a farizeusok, és miért volt olyan kemény velük Jézus? Mi volt a szerepe a zsinagógáknak, mi történt a templomi áldozattal? Miért nem szerették a samaritánusokat?

 

William Marty végigvezeti az olvasót a Szentföld történetén, elvezet a fogságtól Jézus születéséig, sőt még valamivel azon is túl.

Ismerjük meg a kort, amelyben Jézus élt, és ámuldozzunk azon, hogyan készítette fel Isten a világot arra az Egyetlenre, aki aztán teljesen megváltoztatta azt!

 

Dr. William H. Marty a Moody Bible Institute professzora és számos, a Biblia tanulmányozásáról és történelmi hátteréről szóló könyv szerzője.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás