Tudni és Tenni (John McQuoid)

Nagyítás Tudni és Tenni (John McQuoid)
Bruttó:

900 Ft / db
1 000 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Tudni és Tenni (John McQuoid) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Tudni és Tenni (John McQuoid) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Ez a könyv Istenről és rólad szól. 

Isten teremtett minket, és ő adott nekünk életet. Szeret bennünket, és azt szeretné, hogy megismerjük őt. 
Egy csodálatos könyvet adott nekünk, a Bibliát, amiben nagyon sok mindent elmondott magáról és arról, hogy hogyan éljünk. 
Ez a könyv segít téged, hogy megérthesd a Szentírást, hogy valóban megismerhesd Istent. Különösen akkor lesz hasznos, ha a hívő életed elején jársz. Ismerni Istent és engedelmeskedni neki a legfontosabb dolog minden ember életében, hiszen Ő alkotott, Ő ismer minket a legjobban. 

John McQuoid tizenhét évig élt Etiópiában misszionáriusként, tizenkét évig egy észak-írországi gyülekezetben a személyes evangelizációval foglalkozott, majd hét évet töltött pásztori szolgálatban egy angliai gyülekezetben. Ötven éves keresztyén szolgálata alatt sokat utazott, hirdette az Igét és tanított. Jelenleg egy észak-írországi gyülekezet aktív szolgáló tagja.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás