Titok az Isten (Donald Macleod)

Nagyítás Titok az Isten (Donald Macleod)
  • 123x182 mm
  • 112 oldal
Bruttó:

720 Ft / db
800 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Titok az Isten (Donald Macleod) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Titok az Isten (Donald Macleod) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Mit értünk Isten hármassága alatt? –

Van ennek jelentősége az életünkre nézve?

A Biblia világosan tanít az Atya, a Fiú és a Szent Szellem egymás közötti kapcsolatáról. E hármas egység teljes megértése kívül esik azon, ami számunkra megadatott, mivel valójában egy isteni titokról van szó. Mégis lehetőségünk van arra, hogy bepillantsunk ebbe a rejtelembe.

Ez azért is fontos a számunkra, mert ha az Istenről alkotott képünk rossz, akkor más elképzeléseink is hibásak lehetnek. Donald Macleod könyvében bemutatja, milyen nagy jelentősége van számunkra a hármasságról szóló tanításnak, hiszen ez a mintája annak is, hogy hogyan éljünk, viselkedjünk társas kapcsolatainkban.

„A Szentháromságról szóló tanítás nem csak egyszerűen valami, amit el kell hinnünk, hanem olyan dolog, aminek mélységes hatással kellene lennie az életünkre.” – mondja Donald Macleod ebben a bibliahű, olvasmányos és hasznos könyvében.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás