Istennél minden lehetséges (Emil Krémer)

Nagyítás Istennél minden lehetséges (Emil Krémer)
  • zsebkönyv
  • 80 oldal
Bruttó:

630 Ft / db
700 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Istennél minden lehetséges (Emil Krémer) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Istennél minden lehetséges (Emil Krémer) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Hitler idején az üldöztetéseket, a bebörtönzést és a koncentrációs táborok poklát szenvedték el testvéreink az emberek millióival együtt. Isten hűségének itt bemutatott bizonyságtételei jól szemléltetik, hogyan vezeti Isten az Ő gyermekeit a legnehezebb körülmények között is. 
Ami olyan mélyen meghatott bennünket, az a Krisztusban megtalált biztonság, védettség érzése, a benső öröm még a börtönben is, a hit bátorsága, és az a vágy, hogy embereket vezessenek az Úrhoz még az üldöztetés idején is. 
Ugyanakkor hangsúlyozzuk az írónak a bevezetésben megfogalmazott óhaját és leghőbb vágyát, hogy minden olyan Olvasónk, aki még nem döntött Jézus Krisztus mellett, bátorságot nyerjen az elhatározásra, és fogadja el az Úr Jézust személyes Megváltójának, hiszen Ő mindenkiért feláldozta életét a golgotai kereszten. 

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás