Vlagyimir F. Marcinkovszkij - Oroszországból Izráelbe (Marcinkovszkij-Schumacher,Nelly)

Nagyítás Vlagyimir F. Marcinkovszkij - Oroszországból Izráelbe (Marcinkovszkij-Schumacher,Nelly)
  • A/5
  • 128 oldal
Bruttó:

720 Ft / db
800 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Vlagyimir F. Marcinkovszkij - Oroszországból Izráelbe (Marcinkovszkij-Schumacher,Nelly) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Vlagyimir F. Marcinkovszkij - Oroszországból Izráelbe (Marcinkovszkij-Schumacher,Nelly) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Ez a könyv két egymástól távol született és élt hívõ ember életérõl, majd házasságukról szól. A német származású szerzõ Palesztinában született, ahol az Elsõ Világháború elõtti, majd utáni életrõl ír, illetve hogyan munkálkodott benne Isten. 
   Az orosz Vlagyimir F. Marcinkovszkij professzor az oroszországi forradalom idején találkozott Krisztussal, 
majd az ottani keresztyén Diákszövetség vezetõje lett. Késõbb kiutasították Oroszországból, és igehirdetõként bejárta fél Európát. Majd feleségül vette a könyv szerzõjét, és Izráelben éltek, szolgálván az Urat. Isten vezetésének szép bizonyságtétele a két ember élete.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás