Teremtés vagy evolúció - Kritikus bevezetés (Kolrep, Kai-Uwe)

Nagyítás Teremtés vagy evolúció - Kritikus bevezetés (Kolrep, Kai-Uwe)
Bruttó:

900 Ft / db
1 000 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Teremtés vagy evolúció - Kritikus bevezetés (Kolrep, Kai-Uwe) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Teremtés vagy evolúció - Kritikus bevezetés (Kolrep, Kai-Uwe) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A teremtés - és evolúcióelmélet korrekt tárgyalásában a szerző a két elmélet nemcsak természettudományos nézőpontból állítja szembe, hanem teológiai és filozófiai szempontokat is figyelembe vesz. 
Főként a tudományos kutatás alapjairól, a vitákról és módszerekről, valamint ezek céljairól és következményeiről esik szó. Világossá válik, hogy az evolúcióteoretikusok között is sok vita van, és hogy a tudományban általában bizonyíthatatlan alapfeltevések képezik a kutatás alapjait, amelyek nagyban függenek a személyes meggyőződésektől...
A könyv egy átfogó bevezetést nyújt az élet keletkezésével kapcsolatos vitákba. Különösen ajánlott olvasmány azoknak, akik elutasítóan szemben állnak a teremtéstannal, és azoknak, akik ellentmondást vélnek felismerni a természettudomány és a hit között. 

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás