A dzsungeldoktor küzdelme a pestissel (Paul White)

Nagyítás A dzsungeldoktor küzdelme a pestissel (Paul White)
  • 124x183 mm
  • 128 oldal
  • illusztrált
Bruttó:

1 080 Ft / db
1 200 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
A dzsungeldoktor küzdelme a pestissel (Paul White) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A dzsungeldoktor küzdelme a pestissel (Paul White) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

– Igen, a következő a helyzet a faluban: a halál járkál itt, rettenetes halál.

– Mit tegyünk, doktor?

– Parancsolj az embereidnek, hogy vegyék körül a falut. Senki nem mehet ki innen, se férfi, se nő, se gyerek. Ha valaki megpróbálja, meg kell állítani. Ha ellenállnak és elfutnak, üldözni kell őket, és erővel visszahozni.

*

 

A már jól ismert dzsungeldoktor ezúttal is reményt hoz a kelet-afrikai emberek életébe. Segítőivel a kórházban gondoskodik a fertőzésektől, tumoroktól, ízületi és más betegségektől szenvedőkről, de a lélek számára is gyógyulást kínálnak a Biblia üzenetével.

 

Ebben a részben messze földről hozott betegség pusztít egy kis afrikai faluban. A lakók teljes karantén alá kerülnek, senki sem mehet sehová. A dzsungeldoktor pedig felveszi a harcot a kórokozóval szűkös gyógyszer- és eszközkészletével. Mindeközben olyan döntéseket

kell meghoznia, amelyek következményei végzetesek lehetnek a barátaira nézve.

*

 

Dr. Paul White, A buyufa alatt c. könyv (Evangéliumi Kiadó) szerzője Tanganyikában, a mai Tanzánia területén dolgozott orvos misszionáriusként a múlt század első felében. Az ausztrál író az itt szerzett élmények alapján írt könyveiben az afrikai életet, annak kihívásait, nehézségeit, izgalmait mutatja be, közel hozva saját tapasztalatait az olvasóhoz.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás