Szemben álló birodalmak (Willam MacDonald) epub - e-book olvasóhoz

Nagyítás Szemben álló birodalmak (Willam MacDonald)  epub - e-book olvasóhoz
Bruttó:

800 Ft / db

Nincs raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Szemben álló birodalmak (Willam MacDonald) epub - e-book olvasóhoz termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Szemben álló birodalmak (Willam MacDonald) epub - e-book olvasóhoz termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

E könyv annak felismerésében nyújt segítséget, hogy alapjában véve csak két birodalom létezik: az egyik, amelyet a Biblia „a világnak” nevez, a másik pedig „Isten országa”, más néven Urunk, Jézus Krisztus országa. Ezek szemben álló birodalmak, melyeket egy világ választ el egymástól. Nem is lehetne köztük nagyobb különbség. Az egyik gonosz birodalom, míg a másik a szentség világa. Az egyik sekélyes, hamis, álságos, a másik pedig igaz és valóságos.

Krisztus azért halt meg, hogy kiszabadítson minket a jelenlegi gonosz világból (Gal 1,4). A világ elmúlik, és annak kívánsága is. Ha ennek a mulandó árnyéknak élünk, az olyan, mintha átrendeznénk a székeket a süllyedő Titanic fedélzetén, vagy megigazítanánk a képeket egy égő épületben.

MacDonald megmutatja, mennyire radikális a különbség a két világ között. Vajon milyen a mi hozzáállásunk e két birodalomhoz?

 

WILLIAM MACDONALD (1917-2007) közel hatvan évig tanította a keresztyén hit kulcskérdéseit tiszta és egyszerű megfogalmazásban. Ígéretes üzleti karriert hagyott hátra, hogy az Úr Jézust szolgálja. Beutazta az egész világot, hogy tanítsa Krisztus kikutathatatlan gazdagságát. Több, mint nyolcvan írása ma is sokak számára ad útbaigazítást. Az Emmausi Bibliaiskola vezetője volt. Azt élte, amit tanított.

 

Epub formátumot kezelő e-book olvasókhoz. Az e-könyvet e-mailben küldjük el. (A Nincs raktáron jelölést kérjük figyelmen kívül hagyni e-könyvek esetén.)

 

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás