Kié a szíved? (Gaál Éva)

Nagyítás Kié a szíved? (Gaál Éva)
  • 142x202mm
  • 104 oldal
  • 48 illusztrált történet
Bruttó:

900 Ft / db
1 000 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Kié a szíved? (Gaál Éva) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Kié a szíved? (Gaál Éva) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

– A szervátültetéseket hamarosan megkoronázza a fejátültetés – magyarázta Dr. Analízis, miközben három dimenzióban kivetített egy lassan forgó kutyát, melyen macskafej volt látható.

– De mi lesz addig a Földdel? – kiáltott közbe egy kételkedő.

***

Belátás hosszú órákig üldögélt szemben a kereszttel. Visszagondolt az életére: mennyi hamisság, rosszindulat, irigység terheli a lelkét! Eszébe jutott egy rég hallott ige: „Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz Ő, megbocsátja bűneinket és megtisztít minket minden gonoszságtól”. Lehajtotta őszülő fejét, és kicsordultak a könnyei. A bűnvallás után szíve megtelt örömmel, már tudta, hogy az Úr Jézus a szívébe költözött.

***

A RÖVID ÍRÁSOK JELKÉPES, FEKETE-FEHÉR SZEREPLŐI, ORSZÁGAI ÉS ESEMÉNYEI JELENVALÓ KORUNK VILÁGÁT IDÉZIK. MA IS LEHET A SOK-SOK NEM UTÁN IGENT MONDANI AZ ÚR ÁLTAL FELAJÁNLOTT ÜDVÖSSÉGRE. VAN ÚT A MENNYBE!

 

 

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás