Creatio - Bibliai teremtéstan (Alexander vom Stein)

Nagyítás Creatio - Bibliai teremtéstan (Alexander vom Stein)
  • 195x264mm, 228 oldal
  • minden oldal színes, illusztrált
  • kemény kötés
Bruttó:

2 700 Ft / db
3 000 Ft / db

Nincs raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Creatio - Bibliai teremtéstan (Alexander vom Stein) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Creatio - Bibliai teremtéstan (Alexander vom Stein) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A bibliai teremtési modellt részletesen bemutató tankönyv eredetileg német nyelven jelent meg, s most örömmel adjuk az olvasóközönség kezébe a második magyar kiadását.

A CREATIO gimnazista, vagy ennél idősebb diákok számára készült. A tudomány mai állásából kiindulva még a bonyolult tények is jól érthetően magyarázhatók. A mellékelt német nyelvű DVD-n a könyv pdf-ben olvasható változata és széles körű dokumentáció segíti az elmélyülést.

A CREATIO világossá teszi, hogy a honnan és hová kérdése nem kizárólag megfigyelések és következtetések által, hanem végső soron hit által válaszolható meg. A könyv segítségével megértjük, hogy nagyon sok ma tapasztalható tény a teremtési modellel magyarázható.

A CREATIO ennek köszönhetően értékes eszköz a teremtéstan iskolai oktatásához.

„A CREATIO világos és érthető nyelvezete lebilincselő, anélkül, hogy felszínessé válna. A bibliai őstörténet magyarázatai nagyon jól sikerültek, és találóan vannak megfogalmazva. A természettudományos szakaszok lehetővé teszik, hogy könnyen bekapcsolódjunk a bonyolult témákba, és naprakész ismereteink legyenek.” Dr. Reinhard Junker, SG, Wort und Wissen

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás