Ezékiás - A férfi, aki Istenben bízott (Wolfgang Bühne)

Nagyítás Ezékiás - A férfi, aki Istenben bízott (Wolfgang Bühne)
  • A/5
  • 136 oldal
Bruttó:

1 080 Ft / db
1 200 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Ezékiás - A férfi, aki Istenben bízott (Wolfgang Bühne) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Ezékiás - A férfi, aki Istenben bízott (Wolfgang Bühne) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

„Bízott az ÚRban, Izráel Istenében; nem volt hozzá hasonló senki Júda királyai között, sem előtte, sem utána” (2Királyok 18,5). 
Milyen páratlan és rendkívüli módon értékeli Isten Ezékiás király személyét és életét! Ennek ellenére azonban Ezékiás gyakran háttérbe szorul a többi bibliai személy mögött. Ugyanakkor minden okunk megvan arra, hogy tanulmányozzuk ennek a férfinak nagy hatású történetét, mivel fontos dolgokat tanulhatunk belőle, és áldott szolgálatokra készíthet fel bennünket: 
- Bízzunk Istenben akár „fent”, akár „lent” járunk, vagy szürke hétköznapokat élünk meg! 
- A kísértések és próbák idején ne csupán saját erőnkre és bölcsességünkre hagyatkozzunk! 
- Ismerjük fel a jómód és a jó idők rafinált buktatóit és veszélyeit! 
- Ne veszítsük el bátorságunkat akkor sem, amikor Isten népe szellemi értelemben száraz időszakokon megy keresztül, hanem imádkozzunk megelevenedésért, számoljunk az ébredés lehetőségével, és tiszteljük meg Istent azzal, hogy a válságos időszakokban is egyre rendíthetetlenebbül bízunk benne! 
Ezt a kötetet az az imádság kísérte, hogy ébredjen bennünk érdeklődés az Ószövetség többi szereplőjének az életútja iránt is, és így tanuljunk az előttünk járó nemzedékek győzelmeibõl és bukásaiból.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás