Láttuk Jézus Krisztus dicsőségét - Igehirdetések az Úr Jézus csodáiról (C. H. Spurgeon)

Nagyítás Láttuk Jézus Krisztus dicsőségét - Igehirdetések az Úr Jézus csodáiról (C. H. Spurgeon)
  • A/5
  • 200 oldal
Bruttó:

1 350 Ft / db
1 500 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Láttuk Jézus Krisztus dicsőségét - Igehirdetések az Úr Jézus csodáiról (C. H. Spurgeon) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Láttuk Jézus Krisztus dicsőségét - Igehirdetések az Úr Jézus csodáiról (C. H. Spurgeon) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Áldott szolgálatának negyvenes éveiben C. H. Spurgeon (1834–1892) nagy előszeretettel prédikált újra meg újra az Úr Jézus csodáiról. 
Ezek az erőteljes igehirdetések annak bizonyságai, hogyan tudta Isten ezt a férfit arra használni, hogy megnyissa keresztyéneknek és nem keresztyéneknek a szemét Isten Fia nagyságára és dicsőségére. Ezt a kötetet számos, Jézus Krisztus csodáival foglalkozó igehirdetése közül válogattuk össze, amelyekből kivétel nélkül kicsendül az író óhaja: 
„Ó, kedves gyülekezet, kérlek, szorgalmasan szolgálj az Úr Jézusnak a tőle kapott szolgálatban, tégy jót az emberekkel! Isten áldjon meg benneteket, kedveseim, Krisztusért!”

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás