A Jó Pásztor hangja - Ifjúsági Biblia (Gaál Éva)

Nagyítás A Jó Pásztor hangja - Ifjúsági Biblia (Gaál Éva)
  • 162×237 mm
  • 216 oldal
  • színes képekkel illusztrált
Bruttó:

2 250 Ft / db
2 500 Ft / db

Nincs raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
A Jó Pásztor hangja - Ifjúsági Biblia (Gaál Éva) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A Jó Pásztor hangja - Ifjúsági Biblia (Gaál Éva) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

VÁRHATÓ MEGJELENÉS DECEMBER 15.

 

A Jó Pásztor hangja Ifjúsági Biblia ideális a tizenévesek korosztályának, mivel segít megnyitni Isten üzenetét számukra a mai világban, mai nyelven. Olyan felnőttek is haszonnal forgathatják, akik most ismerkednek a Bibliával, ugyanis a könyv a teljes Szentírást felöleli harmincöt ószövetségi és negyvennégy újszövetségi történettel a Teremtéstől a Jelenések könyvéig. Akinek problémát okoz a teljes kép áttekintése, e kiadvány segítségével könnyebben átláthatja azt.

Keretes kiegészítések helyezik a történeteket tágabb összefüggésbe, összekapcsolva azokat a Biblia mai üzenetével.

 

A sok színes kép a művész szemével jeleníti meg az eseményeket, az esztétikai élmény mellett segítve a történetek megtartását emlékezetünkben.

 

Alkalmas személyes olvasásra, áhítatok tartására és ajándékként is adhatjuk olyanok számára, akik felé az evangéliumot hirdetjük.

 

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás