Mi az igazság? (Diriczi Tibor)

Nagyítás Mi az igazság? (Diriczi Tibor)
  • A/5
  • 96 oldal
Bruttó:

810 Ft / db
900 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Mi az igazság? (Diriczi Tibor) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Mi az igazság? (Diriczi Tibor) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A Bibliában sokat olvashatunk az igazságról. Mégis sokszor hangzik el ez a kérdés, különösen napjainkban, amikor az információáradat nagyon bonyolulttá és zavarossá tette világunkat.

Jézus Krisztus azért született és jött el ebbe a világba, hogy az igazságról bizonyságot tegyen. Ő ott volt a teremtésnél, amikor az Atya ezt a látható világot a láthatatlan szellemi világ mintájára teremtette meg, azaz a láthatatlan igazságot láthatóvá tette. Erről tett bizonyságot.

Az igazság nem más, mint a valóság, mely az Ő beszéde. Nem vita kérdése, hanem megváltoztathatatlan tény. Aki elfogadja az Igét és magáévá teszi, azt ez az igazság szabaddá teszi mindattól, ami akadálya a boldogságnak. Aki megalkuszik, az marad saját vágyainak rabja.

Ehhez hit kell. Aki elhiszi, hogy Jézus minden szava igazság, az hajlandó Neki engedelmeskedni. Attól kezdve ő maga is az igazságról fog bizonyságot tenni, mert úgy kap választ erre a kérdésre, hogy megéli az igazságot.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás