Példabeszédek - Áhítatos kommentár a hónap napjaira (William MacDonald)

Nagyítás Példabeszédek - Áhítatos kommentár a hónap napjaira (William MacDonald)
  • A/5
  • 208 oldal
Bruttó:

1 440 Ft / db
1 600 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Példabeszédek - Áhítatos kommentár a hónap napjaira (William MacDonald) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Példabeszédek - Áhítatos kommentár a hónap napjaira (William MacDonald) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Ez a könyv a bibliai Példabeszédek könyve harmincegy fejezetének minden verséhez fűz rövid magyarázatot, melyek segítik az szöveg fölötti elmélkedést. Napi áhítatként használható, akár naponta egy részt, akár rövidebb szakaszokat elolvasva.

Nagy szükség van ma a Példabeszédek könyvének bölcsességére. Oly sok hatás éri a mai társadalmat és a családot – könyvek, filmek, dalok és az internet révén! Nem mindegyik hatás jó. Oly sok út nyílik meg előttünk, de melyik a helyes? A Példabeszédek könyve segít helyesen döntenünk, hogy győztesen kerüljünk ki az élet harcaiból, elkerüljük az akadályokat, és megértsük a társadalomban terjedő téves elveket.

Ha van olyan bibliai könyv, amely fiataloknak szól, akkor a Példabeszédek könyve az. Mennyből való bölcsességet nyújt a földi élethez.

William MacDonald (1917-2007) közel hatvan évig tanította a keresztyén hit kulcskérdéseit tiszta és egyszerű megfogalmazásban. Az Ó- és Újszövetségi kommentár és az Ösvényem világossága szerzője, de több, mint 80 könyvet írt. Életét a bölcsesség és a szeretet határozta meg.

 

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás