József - A szeretet, gyűlölet, rabszolgaság, hatalom és megbocsátás története (John C. Lennox)

Nagyítás József - A szeretet, gyűlölet, rabszolgaság, hatalom és megbocsátás története (John C. Lennox)
  • A/5
  • 208 oldal
Bruttó:

1 530,01 Ft / db
1 700,00 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
József - A szeretet, gyűlölet, rabszolgaság, hatalom és megbocsátás története (John C. Lennox) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) József - A szeretet, gyűlölet, rabszolgaság, hatalom és megbocsátás története (John C. Lennox) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

„Mély, gazdag és tápláló” Os Guinness

 

József életének Mózes első könyvében olvasható részletes elbeszélését bár évezredekkel ezelőtt írták, időtlen jellege ma is próbára teszi az emberi tapasztalat mélységeit.

A tudós John Lennox ebben a gondolatébresztő és hitmélyítő könyvben bemutatja József történetének főbb témáit – a szenvedést, kísértést, megbocsátást, hitet és Isten szuverenitását –, és személyes módon alkalmazza azokat az élet számos területére, mely az olvasót is érinti. József életének ez a tágabb összefüggésben történő részletes vizsgálata arra hív minket, hogy a szenvedés és a nehézségek ellenére jobban bízzunk Istenben.

 

„Lennox lebilincselő kommentárt írt a Biblia egyik időtlen szereplőjéről.”

Rico Tice, vezető lelkipásztor (evangelizáció),

All Souls Church, London

 

„Talán ismerősnek véljük ezt a történetet, de Lennox újabb és újabb gyöngyszemeket mutat fel, miközben hozzáértően végigvezet minket József diszfunkcionális családjának történetén.”

Peter J. Williams, igazgató,

Tyndale House, Cambridge

 

„Ez a könyv hatalmas erővel szól ma hozzánk. Lennox szakavatottan tekint vissza József elődeire, megmutatva, hogyan ismétli magát családjában a történelem, és előretekint Jézus életére, reményt adva nekünk.”

Bob Shettler, lelkipásztor,

First Presbyterian Church, Gainesville, Florida

 

John C. Lennox (PhD, Cambridge-i Egyetem; DSc, Walesi Egyetem) az Oxfordi Egyetem (emeritus) matematikaprofesszora és a Green Templeton College emeritus oktató tagja. Lennox több mint hetven tudományos publikáció szerzője, és két kutatási szintű matematikai írás társszerzője. Számos könyvet írt a tudomány, a fi lozófi a és a biblia kapcsolatáról, köztük A tudomány valóban eltemett e Istent? című művet.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás