Pillantás a kulisszák mögé (Erwin W. Lutzer)

Nagyítás Pillantás a kulisszák mögé (Erwin W. Lutzer)
  • A/5
  • 216 oldal
Bruttó:

1 799,99 Ft / db
2 000,00 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Pillantás a kulisszák mögé (Erwin W. Lutzer) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Pillantás a kulisszák mögé (Erwin W. Lutzer) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

„EZ A LEGJOBB MUNKA, AMELYET VALAHA OLVASTAM AZ ELLENSÉG SZEMÉLYÉRŐL ÉS MUNKAMÓDSZERÉRŐL.”

R.C. Sproul előszavából

 

Sok keresztyén nem vesz tudomást az ördögről és annak terveiről, és pontosan ez a probléma. Ha valaki nem tudja, miért kell többet tudnia az ördögről, akkor ez a könyv kifejezetten neki szól.

A Pillantás a kulisszák mögé c. munkájában Erwin W. Lutzer lelkipásztor és tudós a Szentírás olyan mélységeibe visz minket, ahová ritkán jutunk el. Meglepő felismeréseivel és erőteljes idézeteivel:

• megmutatja, hogyan illeszkedik a Sátán Isten világgal kapcsolatos nagy terveibe,

• bizalmat ad Isten Sátán feletti örök győzelmében,

• felkészít arra, hogy ellenálljunk a Sátán velünk kapcsolatos terveinek.

Luther Márton egyszer azt mondta: „Még az ördög is Isten ördöge.” Tehát bár ez a könyv a Sátánról szól, még inkább szól Isten szuverén hatalmáról, melyet felette gyakorol. Olvasd el, hogy vigasztalást, békességet és erőt meríts belőle!

 

Dr. ERWIN W. LUTZER a chicagói The Moody Church nyugalmazott pásztora, ahol 36 évig szolgált. Teológiai alapképzettséget a Winnipeg Bibliai Főiskolán, mesterfokozatot a Dallas Teológiai Szemináriumon szerzett. Filozófai doktori címet kapott a Loyola Egyetemen. Népszerű szerző és rádiós előadó. Feleségével, Rebeccával Chicagóban élnek, három felnőtt gyerekük van.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás