Mit gondoljunk az abortuszról? (Päivi Räsänen)

Nagyítás Mit gondoljunk az abortuszról? (Päivi Räsänen)
  • 14x17 cm
  • 88 oldal
Bruttó:

630,00 Ft / db
700,00 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Mit gondoljunk az abortuszról? (Päivi Räsänen) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Mit gondoljunk az abortuszról? (Päivi Räsänen) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Az abortusz egy érzékeny és fájdalmas téma. Sokkal több embert érint, mint gondolnánk. Közöttünk él több százezer nő, akik megtapasztalták az abortuszt a testükben, ugyanilyen számú apa, akik elvesztették a gyermeküket, és több tízezer egészségügyi szakember, akik részt vettek abortuszokban. A több mint félmillió legális abortusz, amely egy körülbelül ötvenéves időszak alatt történt Finnországban, a bűntudat, a tagadás, az elhallgatás terhét helyezi ránk, amely nehézzé teszi, hogy a tényekkel szembesüljünk.

Most van az ideje, hogy beszéljünk az abortuszról. Most van az ideje annak, hogy beszéljünk az anya és a gyermek emberi jogairól.

A legalapvetőbb joga minden embernek az élethez való jog. Éppen ezért fel kell tennünk a kérdést, mikor kezdődik el egy ember élete. Az emberség biológiai és keresztyén szemlélete is egyértelműen tanúskodik arról, hogy a méhben élő gyermek egy ember. Nem szabad hallgatnunk az abortuszról, de amikor beszélünk róla, a kegyelem és megbocsájtás üzenetére van szükségünk.

 

A szerző, Päivi Räsänen finn orvos és parlamenti képviselő.

Korábban kiadott könyve a Mit gondoljunk… sorozatban: Päivi és Niilo Räsänen: Mit gondoljunk a házasságról, és előkészületben van Päivi könyve a Mit gondoljunk az eutanáziáról.

 

Szilárd érvekre van szükségünk, mivel a világnézetek változnak. Vidd előbbre ezt az ügyet úgy, hogy beszélsz róla! Rendeld meg a könyveket és add tovább!

 

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás