Ne féljetek! (John Lennox)

Nagyítás Ne féljetek! (John Lennox)
  • 124x183mm
  • 72 oldal
Bruttó:

810 Ft / db
900 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Ne féljetek! (John Lennox) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Ne féljetek! (John Lennox) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

HOGYAN LEGYÜNK SÓ ÉS VILÁGOSSÁG – AKKOR IS, HA ENNEK ÁRA VAN

 

A keresztyénekre egyre nagyobb nyomás nehezedik, hogy hallgassanak a hitükről. Azt tanítják nekünk, hogy hitünk legjobb esetben is elavult, rosszabb esetben pedig veszélyes. A félelem szorításában nagyon könnyű csendben maradni...

Azonban keresztény hitünk soha sem volt magánügy. Jézus arra szólított a fel követőit, hogy tudatosan és eltökélten különbözzenek a világtól, így igyekezzenek – bármibe is kerüljön – mindenkivel megosztani a jó hírt, amely képes életeket megváltoztatni. Talán úgy érezzük, hogy tőlünk távol áll ez a magabiztos evangelizációs életstílus, de John Lennox megmutatja, hogy bármelyikünk hatékony tanúja lehet az örömhírnek.

A Bibliából és saját életéből származó példákkal a szerző gyakorlatias módon magyarázza el, hogyan beszélhetünk félelmeink ellenére megnyerő módon Jézusról másoknak.

Állítja, hogy lehetséges ellenállni a társadalom által ránk gyakorolt nyomásnak, és észre fogjuk venni, hogy keresztény életünk növekedni fog erőben és örömben.

*

John C. Lennox az Oxfordi Egyetem matematika professzora, emellett tudmányfi lozófi ával és keresztyén hitvédelemmel is foglalkozik. A világ számos egyetemén tartott előadásokat, nyilvános vitákat folytatott olyan ateista gondolkodókkal, mint Richard Dawkins és Christopher Hitchens.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás