Élet, melyet érdemes élni (Tom Glover)

Nagyítás Élet, melyet érdemes élni (Tom Glover)
  • A/5
  • 112 oldal
Bruttó:

990 Ft / db
1 100 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Élet, melyet érdemes élni (Tom Glover) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Élet, melyet érdemes élni (Tom Glover) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

„Biblikus, aktuális és kiegyensúlyozott; egy könyv, melyet hitem szerint a Szent Szellem felhasznál arra, hogy valóságosabbá tegye az Urat az emberek előtt.”

George Verwer – az Operation Mobilisation alapítója és korábbi nemzetközi igazgatója

 

Bámulatos és páratlan kiváltság Istent ismerni a Fia, Jézus által. Isten terveit megtapasztalni, akaratát megérteni és az Ő dicsőségére élni – ezek azok a célok, amelyekre az emberiség teremtetett. A néhai David Watson egyszer azt mondta: „A körülöttünk lévő világnak már elege van a szavakból, a valóságot igényli.” Isten célja a keresztyénség számára, hogy megmutassa ennek a szükségben lévő világnak, hogy van olyan élet, amelyet érdemes élni.

 

TOM GLOVER 16 éven át dolgozott világi munkahelyen, mielőtt teológiai tanulmányokat folytatott. Ezt követően evangélistaként és bibliaoktatóként szolgált a Movement for World Evangelisation (Világevangelizációs Mozgalom) nevű szervezetnél.

Részmunkaidős tagja volt a skóciai Glasgow-ban lévő Bible Training Institute bibliaiskolának. Gyülekezeti pásztor Skóciában, aki egy vándor bibliaoktató szolgálatban is részt vesz, valamint könyveket is ír.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás