Fenséges rögeszme - Miért nagy(szerű) Jézus? (David Robertson)

Nagyítás Fenséges rögeszme - Miért nagy(szerű) Jézus? (David Robertson)
  • 124x183mm
  • 216 oldal
Bruttó:

1 620,00 Ft / db
1 800,00 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Fenséges rögeszme - Miért nagy(szerű) Jézus? (David Robertson) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Fenséges rögeszme - Miért nagy(szerű) Jézus? (David Robertson) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Így szólt egyszer David Robertsonhoz egy ateista társaság vezetője: „Elismerem, hogy érveiddel romba tudtad dönteni az ateizmusomat. De te miben hiszel?” Robertson válasza így hangzott: „Jézusban hiszek és miatta hiszek.” Ez a könyv megmutatja, hogy miért Jézus a keresztyén hit oka és forrása. Christopher Hitchens Isten miért nem nagyszerű című könyvére írt válaszában az író bemutatja, Jézus miért Isten, és hogy igenis nagy(szerű).

 

„David Roberston meggondolt és provokatív vitapartner. Nézeteit nem szégyellő keresztyén evangélista a kulturális relativizmus által uralt társadalomban. Sok mindenben nem értek egyet vele, de egyek vagyunk abban, hogy megértjük e folyamatos vita fontosságát.”

Gary McLelland

ateista, blogger és szekuláris aktivista, Edinburgh, Skócia

 

„David Robertson újra megcsinálta. Richard Dawkins ateizmusára adott The Dawkins Letters (A Dawkins-levelek) című könyvében adott mélyreható válaszára építve, levelek újabb sorában fejtette ki, mit mondjunk azoknak a barátainknak, akik szerint nincs bizonyíték Istenre. Megszokott lendületes és megnyerően személyes módján részletesen bemutatja, miért hitelt érdemlő intellektuálisan, erkölcsileg és érzelmileg a keresztyén tanítás. Ez a könyv nemcsak arra való, hogy elolvassuk, hanem arra is, hogy továbbadjuk. Ezért javaslom, hogy vegyünk belőle annyit, amennyit csak tudunk.”

John Lennox

matematikaprofesszor, Oxfordi Egyetem az oxfordi Green Templeton College matematikát és tudományfilozófiát oktató tagja

 

„David Robertson levelei megnyerőek és mélyenszántóak. Ezek a fejezetek vonzó és lenyűgöző képet festenek Jézusról. Az olvasó a tapasztalataitól és a hitbeli kérdésekkel kapcsolatos álláspontjától függetlenül hasznos könyvet tart a kezében.”

Tim Keller

a Redeemer Presbyterian Church alapító lelkipásztora New York City

 

„Nagyon tetszik ez a könyv! Kitűnő, beszélgetős bevezetést nyújt a keresztyénségbe nem hívőknek és nemrég keresztyénné lett embereknek, akik Jézussal, a Bibliával és a keresztyén Gyülekezettel kapcsolatos kérdésekkel küszködnek. Robertson ragyogóan ad választ az ateisták ellenvetéseire, és kifejti, miért Jézus a fenséges rögeszme emberek százmillióinak életében.”

Jon Bloom

a Desiring God igazgatója, Minneapolis, Minnesota

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás