Keresés
Kategóriák

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Lehet vásárolni regisztráció nélkül?

A webáruházunkban csak regisztrált személyek adhatnak le rendelést. E-mailen bárkinek a rendelését fogadjuk, és ugyanúgy kezeljük, mintha a webáruházon keresztül rendelt volna.

 

A rendelés leadása fizetési kötelezettséggel jár?

Nem. Minden leadott rendelést átnézünk, szükség esetén módosítunk (pl szállítási díj vagy kedvezmények hozzáadása), majd erről egy visszaigazolást küldünk a vevőnek. A visszaigazolt rendelést megkapva a vevő eldöntheti, hogy megfelel-e neki.

 

Leadott rendelést lehet módosítani?

Igen. A számla elkészültéig módosítható a rendelés. Ha telephelyi átvételt választott, akkor az átvételkor készül el a számla. Ha előre utalással fizet, akkor is minden esetben egyeztetünk a vevővel, mielőtt elkészítjük a számlát.

 

Személyes átvétellel is lehet vásárolni?

Igen, telephelyünkön (1037 Budapest, Bécsi út 379) van lehetőség vásárlásra előzetes rendelés leadás nélkül is. Nyitvatartásunk: hétfőtől péntekig 7-16 óráig. Magánszemélyeket is kiszolgálunk.

 

Milyen módokon lehet fizetni?

Telephelyünkön készpénzzel vagy kártyával lehet fizetni, de akár azonnali átutalással is.

 

Az acéltermékekből csak egész szálat lehet venni?

Nem, ezekből a termékekből (betonacél, zártszelvény, laposacél, szögacél) fél szálat is lehet venni (3m). Igény esetén a hegesztett hálót is félbe vágjuk 2x2,5 méteres táblákba. A vágás díja 100 ft/vágás. (a vágás nem géppel történik, nem tűpontos)

 

Az ömlesztett áruból lehet 1m3-nél kisebb mennyiséget venni?

Igen, az ömlesztett áruból a legkisebb rendelési egység negyed köbméter. Ha kisebb mennyiségre lenne szükség, ajánljuk a zsákos kiszerelést.

 

Van-e lehetőség kisebb rendelést leadni csomagküldéssel, házhoz szállítva?

Nem, kisebb csomagokat nem lehet házhozszállítással rendelni.

 

Nagyobb mennyiségű rendelést kiszállítanak-e?

Igen. Ennek részletei a „Szállítási feltételek” menüpontban olvashatóak.

 

Nagyobb mennyiségű rendelés esetén vannak-e kedvezmények?

Igen. Egész raklapos vagy nagyobb mennyiségű termékek rendelése esetén egyedi kedvezményeket adunk, melyek a rendelés leadása után a visszaigazoláson szerepelnek.

 

Van lehetőség olyan terméket is rendelni, mely nem található meg itt a webáruházban?

Igen, készleten nem tartott, de profilunkba vágó termékeket szükség esetén beszerzünk. Ha a megadott e-mail címünkre küld egy árajánlatkérést, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A ÉPVA Építőanyag és Vasanyag Ker. Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás