0
Termék

Vásárolj könnyedén!

Bejelentkezés Regisztráció

Asztali viztisztitó

Asztali viztisztitó
7 850 Ft / db
KDF víztisztítás Kinetic Degradation Fluxion a KDF egy nagyon nagy tisztaságú réz-cink ötvözetFCCA-STO
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Érdeklődés a(z) Asztali viztisztitó termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése
Asztali viztisztitó termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése

Leírás

 

FH-CTF asztali víztisztító – ajándék KDF szűrővel – verhetetlen áron!

 

Ha egy olcsó, megbízhatóan működő asztali víztisztítót szeretne, akkor ez a tökéletes választás!

Az asztali víztisztító készlet az alábbiakat tartalmazza:
– FH-CTF asztali víztisztító átváltó csappal
– FCCBKDF-STO három szintű szűrőbetét!
– szűrőház kulcs
– csatlakozó adapter, hogy a külső vagy belső menetes mosogató csapra is felszerelhető legyen az átváltó csap

Az asztali víztisztító szűrőbetétje eltávolítja a klórt, az íz, szagrontó és szerves anyagokat. A hármas funkciójú FCCBKDF-STO  betétet egy esztétikus kivitelű kifolyócsővel és fém átváltó csappal ellátott szűrőház tartalmazza.  A víztisztító készüléket a mosogató csaptelep mellé lehet elhelyezni.
Az asztali víztisztító előnye:
– gyors telepíthetőség
– áthelyezhető bármely más csaptelepre, viheti magával bárhová!
– három szintű szűrés
– a polipropilén szűrőbetét biztosítja a kiváló mechanikai szűrést a homok-, iszap- és rozsdarészecskéknek az eltávolítását 10 µm
– aktív szén a második szinten 99 %-ban csökkenti a klór és más organikus szennyeződéseket, antibakteriális, alga és gombaölő hatású. – – —– kiszűri a különböző szag és ízrontó anyagokat

– a KDF réteg nagy tisztaságú réz és cink ötvözet. A KDF betét megakadályozza a baktérium flóra kialakulását a szűrőbetéten belül, csökkenti    a nehézfémek koncentrációját a vízben (arzén, kadmium, ólom, higyny), csökkenti a vas, hidrogén szulfid mennyiségét és eltávolítja a              növényvédő szereket.
– ANSI/NSF/FDA minősített anyagokból készült
– működési hőmérséklet 2-45 C°
– szűrési időtartam – 3-6 hónap*

Technikai adatok:
a ház anyaga:     polipropilén (PP)
1. szint:     poliproplilén sodort rostok
2. szint:   aktív szén szűrés
3. szűrési szint: KDF szűrés
átváltó csap: fém
teljesítmény: 6 liter/perc (függ a víz minőségétől)
kapacitás: 3-6 hónap vagy 3000 liter
nyomás ingadozás: 0,2-0,4
működési hőmérséklet:     2-45 C°
Az FCCBKDF-STO patron tulajdonságai:
– kiszűri a nehézfémeket (arzén, kadmium,  ólom, higany
– kiszűri a fémvegyületeket, és a hidrogén szulfidot
– kiszűri a permetszereket
– kiszűri a szabad klór 99%-át
– kiszűri a szerves anyagokat
– kiszűri a fenolt és a benzolt
– kiszűri a üledéket (homok, iszap, rozsda, egyéb lebegő szennyeződések
– javítja a víz illatát, ízét

Szűrőcsere 3-6 havonta vagy 3000 literenként szükséges. A csere periódus függ a víz szennyezettségétől és a szűrt víz mennyiségétől.
Csere szűrők, az Ön választási lehetősége:
FCCA-STO: két szűrési réteggel. Aktv szén és polipropilén.
FCCBKDF-STO: KDF szűrő Ez a szűrőbetét háromszoros szűrési réteggel rendelkezik:
1: mechanikai szennyeződések kiszűrése 10 µm méretig
2: KDF réteg, A KDF betét megakadályozza a baktérium flóra kialakulását a szűrőbetéten belül, csökkenti a nehézfémek koncentrációját a vízben (arzén, kadmium, ólom, higyny), csökkenti a vas, hidrogén szulfid mennyiségét és eltávolítja a növényvédő szereket.
3: a kókusz héj aktív szén eltávolítja a szabad klórt, az oldószereket és aromás szénhidrogéneket, a fenolt, benzolt és szerves anyagokat, ezzel javítja a víz ízét, illatát. A csereszűrőt a cikkszámra kattintva rendelheti meg.


Mi is az a KDF? Az angol Kinetic Degradation Fluxion [Kinetikai (mozgási) degradációs (lebontás, szétbontás kémiában) folyamat] rövidítése. Ez a KDF egy nagyon nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, melynek működése azon az alapvető kémiai folyamaton alapszik, amit redox (redukció-oxidáció) folyamatnak hívunk. Kémiai értelemben az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent. Ezen formula segítségével a klórt és a nehézfémeket távolítják el a vízből. A KDF réteg úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, és így a szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez a vegyi eljárás enyhén antibakteriális, alga- és gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást. Azáltal akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt. A KDF felhasználási területei KDF víztisztítás A KDF formulát ipari környezetben a vizek előkezelésére használják; elsődleges víztisztítási eljárásként is, illetve szennyvizek tisztítására is alkalmazzák. Általában szénszűrő helyettesítésére vagy annak kiegészítéseként használják. A KDF formula meghosszabbítja a szénszűrők élettartamát és növeli azok hatékonyságát. (Amerikában klinikai laboratóriumokban, mosodákban használják, sőt az egyik legnagyobb farmergyártó cég is ilyen szűrőt használ előkezelésre, amivel jelentős költségmegtakarítást is elért.) Magasabb hőmérsékletű víz esetén is hatékonyan működik a KDF, ezért a ma ismert legtökéletesebb módja a zuhanyvíz (vagy kádba engedett víz) szűrésének. A KDF technológia a zuhanyszűrőkbe építve mára már elterjedt a háztartásokban, elsősorban Amerikában, Nyugat-Európában és a Távol-Keleten, mivel magasabb hőmérsékletű és gyorsabb átfolyású víz esetén is hatékonyan működik. A KDF szűrő hosszútávon képes eltávolítani a vízből az egészségre ártalmas klórt, mivel azt nem magába gyűjti, hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítja. (A kősó jelenléte fürdővizeinkben kimondottan előnyös -lásd fürdősók-, mert mindent kiszív a pórusokból, ami nem oda való!) A zuhanyszűrő emellett megszünteti a víz kellemetlen szagát és mellékízét, gátolja a vízkő képződését. A KDF technológia négy világszervezet tanúsítványát is megszerezte (ISO, NSF, WQA, EPA). 1991-ben az Amerikai Környezetvédő Hivatal (EPA) “baktériumírtó készüléknek” nevezte el a KDF formulát, mivel felismerték, hogy szénszűrővel alkalmazva megöli a baktériumokat.

Áraink az ÁFA- t tartalmazzák!

Vásárláshoz kattintson a “kosár” gombra. Ha több darabot szeretne a kiválasztott termékből vásárolni, kattintson annyiszor a termék ára alatt található “+” jelre, ahány darabot venne meg.
Rendelését megtekintheti és módosíthatja a ” Kosár megtekintése ” menűpontban. Kattintson  a ” folytatás a pénztárhoz” gombra. Itt a megfelelő adatok megadásával és az ” általános szerződéses feltételek” jelölő gomb kipipálásával küldje el megrendelését, amelyről visszaigazolást kap.

Vásárlói vélemények

A Porto-Land Centrum Plus Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás