A menny - Te is ott leszel? (Werner Gitt)

Nagyítás A menny - Te is ott leszel? (Werner Gitt)
  • 110x180mm
  • 96 oldal
Bruttó:

540,00 Ft / db
600,00 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
A menny - Te is ott leszel? (Werner Gitt) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A menny - Te is ott leszel? (Werner Gitt) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A Teremtő mindnyájunk szívében elültette az örökkévalóság tudatát. Ezért is tudjuk, hogy a halál nem az életünk végső pontja. Nincs a földön egyetlen olyan nép sem, amelynek ne volna valamilyen elképzelése a túlvilágról.

Mi azonban nem valamilyen elképzelést akarunk követni, hanem az igazságot. Egyetlen vallásalapító sem mondhatta el magáról: „Én vagyok az igazság!”, mert egyikük sem a túlvilágról érkezett. Jézus az egyetlen, aki a mennyből jött, emberré lett, keserves halált halt a kereszten a bűneinkért, harmadnapon feltámadt a halottak közül, és visszatért a mennybe. Csak Ő mondhatja ezt a rendkívüli mondatot: „Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam” (János 14,6). Ezzel ezt üzeni nekünk:

• Személyében Ő az igazság.

• Ő maga az élet forrása.

• Egyedül Ő az az út, amely elvezet Istenhez az atyai házba.

 

Kedves Olvasó, ez a könyv szeretne arra bátorítani, hogy kövesd ezt a Jézust. Akkor megtalálod Azt, aki határtalanul szeret téged, és neked akarja ajándékozni a mennyországot.

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás