Hirdetek nektek nagy örömet (John Piper)

Nagyítás Hirdetek nektek nagy örömet (John Piper)
  • 127×178 mm
  • 144 oldal
  • grafikai elemekkel díszített
  • füles borító, aranyozott
Bruttó:

1 440,00 Ft / db
1 600,00 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Hirdetek nektek nagy örömet (John Piper) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Hirdetek nektek nagy örömet (John Piper) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

“Mit szeretne Jézus karácsonyra?”

Örömteli elmélkedés és türelmetlen várakozás jellemzi a karácsonyi időszakot, amikor a keresztyének világszerte a Megváltójuk eljövetelét ünneplik. A Hirdetek nektek nagy örömet című könyvben John Piper arra hívja az olvasókat, hogy az adventi időszakban újra az Úr Jézusra összpontosítsák figyelmüket.

 

A Jézussal kapcsolatos igazság kincsesládája!

A 25 napi olvasmány mindegyike egy-egy bibliai szakaszt és egy rövid elmélkedést tartalmaz. Kiválóan alkalmasak személyes olvasásra és családi áhítatokra. Ezek a napi olvasmányok remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy elmélkedjünk az üdvösség ígéretének nagyszerűségéről, amit Jézus Krisztus születése biztosított.

 

“A HIRDETEK NEKETEK NAGY ÖRÖMET a karácsony dicsőségének újbóli felfedezését hozza elérhető közelségbe hozzánk. Micsoda megkönnyebbülés az elfoglalt embereknek (…), hogy [minden nap] Jézusra, a Megváltóra gondolhatnak – és megpihenhetnek, örülhetnek, megújulhatnak.” (Ray Ortlund)

Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás