A vásárlás menete

Kérjük a vásárlás előtt olvassa el a Használati feltételeket!

1. Válassza ki megvásárolni kívánt terméket és a „kosár gombra” klikkelve helyezze azt a kosarába. Amennyiben több példányt is szeretne ugyanabból a kiadványból vásárolni, akkor írja be a kívánt darabszámot. A minimális vásárlás összege 1000 Ft.
2. Folytassa tovább a böngészést és az előbbiekhez hasonlóan gyűjtse a kosarába a könyveket.
3. Amennyiben bármikor szeretné megnézni a kosara tartalmát és összegét, vagy esetleg módosítani szeretne rajta, kattintson a jobb felső sarokban található „Megrendelés” menüpontra. Ha folytatni szeretné a böngészést visszatérhet valamelyik menüpontra kattintva.
4. Ha sikerült kiválasztania az összes megvásárolni kívánt kiadványt, akkor szintén a jobb felső sarokban található „Megrendelés” gombra kattintva elindíthatja a megrendelés folyamatát.
5. A „Tovább” gombra kattintva ki kel választani a szállítási és a fizetési módot.
6. Ismét tovább lépve a személyes adatai ellenőrzésére és módosítására van lehetőség. Ezek után a „Megrendelés” gombra kattintva a rendszer elküldi megrendelését. A megrendelés elküldésével a Megrendelő tudomásul veszi, hogy szerződés jön létre és fizetési kötelezettsége keletkezik.
7. Amennyiben sikeresen elküldte a megrendelését, akkor az Ön által megadott e-mail címen pár percen belül egy automatikus válaszlevelet fog kapni arról, hogy az megérkezett kiadónkhoz.
8. Ezt követően nincs más dolga, mint a futárt várni, aki 1-5 munkanapon belül házhoz viszi Önnek a küldeményt. A futárszolgálat szükség esetén telefonon egyeztet.
Köszönjük, hogy megtisztel vásárlásával!
Jó olvasást kívánnak Önnek az Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió munkatársai!
Visszajelzés
A Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás