MP Biomedical™ Rapid 2019-nCoV IgG/IgM Combo Diagnostic Test Cards to COVID-19 25 test/pack

Nagyítás MP Biomedical™ Rapid 2019-nCoV IgG/IgM Combo Diagnostic Test Cards to COVID-19  25 test/pack
  • A COVID19 ellen specifikus antitestek kimutatása
  • 15 percen belüli eredmény
  • OGYÉI regisztrált termék CE/IVD
  • N és S vírusfehérjék elleni antitest kimutatása
  • Német termék
Bruttó:

60 375 Ft / doboz

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
MP Biomedical™ Rapid 2019-nCoV IgG/IgM Combo Diagnostic Test Cards to COVID-19 25 test/pack termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) MP Biomedical™ Rapid 2019-nCoV IgG/IgM Combo Diagnostic Test Cards to COVID-19 25 test/pack termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Csak 25 db/ doboz kiszerelésben vásárolható !    egy teszt egységára:

 

1 – 3 doboz esetében nettó 2,300.- Ft   bruttó 2,415.- Ft  , doboz: 57,500.- Ft/60,375.- Ft

 4-9 doboz esetében nettó 2,200.- Ft, bruttó 2,310.- Ft , doboz: 55,000.- Ft/57,750.- Ft

 

Fontos: A mennyiségi engedményt a megrendelés visszaigazolása tartalmazza!!!!

 

Leírás:

 

MP Biomedical™ Rapid 2019-nCoV IgG/IgM Combo Diagnostic Test Cards to COVID-19  25 test/pack

A COVID  IgG/IgM Combo test  lehetővé teszi az egészségügyi szolgáltatók dolgozói számára a SARS-CoV-2 (új koronavírus) ellen termelődő IgG és IgM antitestek kvalitatív észlelését olyan emberek teljes vér-, szérum-, illetve plazmamintáiból, akikről feltételezhető, hogy átestek a fertőzésen  .

 

A VIZSGÁLAT ELVE

 

A COVID-19 IgG/IgM Gyorsteszt Kazetta a következőket tartalmazza: (1) burgundivörös színű konjugátum régió, amely aranykolloiddal konjugálva tartalmazza a  SARS-CoV-2 rekombináns burokantigénjeit (SARS-CoV-2 konjugátumok), és (2) az a nitrocellulóz membráncsík, amely két tesztcsíkot (IgG és IgM csík), illetve egy kontrollcsíkot (C csík) tartalmaz. Az IgM csíkot egér anti-humán IgM antitesttel, az IgG csíkot egér anti-humán IgG antitesttel vonták be. Amikor megfelelő mennyiségű tesztmintát helyeznek a kazetta mintagyűjtőjébe, majd megfelelő puffert cseppentenek hozzá a minta a kapilláriselv alapján a kazettába vándorol. Amennyiben a mintában a SARS-CoV-2 ellen termelt IgM található, az a SARS-CoV-2 konjugátumhoz kötődik. Az immunkomplexet az IgM csík reagense köti meg, amely ekkor burgundivörössé válik, jelezve, hogy a minta a SARS-CoV-2 ellen termelt IgM-re nézve pozitív. Amennyiben a mintában a SARS-CoV-2 ellen termelt IgG található, az a SARS-CoV-2 konjugátumhoz kötődik. Az immunkomplexet az IgG csík reagense köti meg, amely ekkor burgundivörössé válik, jelezve, hogy a minta a SARS-CoV-2 ellen termelt IgG-re nézve pozitív.

Amennyiben az úgynevezett T-csíkok – az IgG és az IgM csík – nem jelennek meg, a teszt eredménye negatív. A teszt beépített kontrolleleme az a színes vonal, amely nitrocellulóz membrán kontroll régiójában található – ennek megjelenése jelzi, hogy a minta jelen van a tesztben, és a membrán azt valóban abszorbeálta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Szkarabeusz Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás