Kategóriák

GC Repair Kit intraorális helyreállításokhoz

Nagyítás GC Repair Kit intraorális helyreállításokhoz
Bruttó:

44 860 Ft / db

Nincs raktáron
GC Repair Kit intraorális helyreállításokhoz termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) GC Repair Kit intraorális helyreállításokhoz termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Rendelői készlet minden intraorális helyreállításhoz.

 

A törött helyreállítások javítása napi rutinnak számít a fogorvosi rendelőkben. A GC ezért fejlesztette ki a Repair Kit-et: egy egyszerűen használható készletet az üveg-kerámia, hibrid kerámia, cirkónium-dioxid, aluminium-oxid, kompozit és fémvázas helyreállítások intraorális javítására.

A készlet tartalmaz egy univerzális bondanyagot (G-Premio BOND), egy primert (Ceramic Primer II) és egy opakert (GRADIA PLUS). A Repair Kit az alábbiakat kínálja Önnek:

 

  • Egy teljes készletet és világos útmutatót, mely segítségével könnyen és ésszerűen végezheti el a napi rutinnak számító intraorális javításokat.
  • Mindössze három terméket, melyek minden javításhoz megfelelnek
  • Felesleg nélküli munkát az egyadagos kiszereléseknek köszönhetően.

 

A készlet tartalma: G-Premio Bond 5 db egyadagos kiszerelés, Ceramic Primer II  5 db egyadagos kiszerelés (speciális primer kerámiához és hibrid kerámiához), Gradia Plus opaque OA1, kiegészítők

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
Visszajelzés
A Modent Fogászati Szerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás