Isten beszéde (második, bővített kiadás)

Nagyítás Isten beszéde (második, bővített kiadás)
Bruttó:

1 200 Ft / db

Isten beszéde (második, bővített kiadás) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Isten beszéde (második, bővített kiadás) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Civilizációnk mai, kiúttalannak tűnő válsága hátterén különösképpen időszerű az a téma, amivel e könyv foglalkozik. A mindinkább mélyülő globális válság egyik legfőbb jellemzője a hitelesség megkérdőjelezése. Olyan eszmék, ideológiák hiteltelenednek el, amelyeket korábban tömegek­ követtek, és tele a világ hitelvesztett politikai vezetőkkel, valamint megbízhatatlan hírforrásokkal. Ezért felettébb borús a jövő horizontja. Sokan teszik fel a kérdést: Lehet-e egyáltalán bízni még valamiben vagy valakiben?

A könyvnek ez a második kiadása megegyezik a 2004-ben megjelent első kiadás tartalmával, kevés változtatással. Kibővült azonban a szerző két cikkével, amelyek a könyv témájához kapcsolódnak, és továbbfejlesztik, élesítik a benne foglaltakat. E cikkek a következők:

 A „sola Scriptura” a mai protestantizmusban (Sola Scriptura teológiai szakfolyóirat, 2017/4. sz.)

 „Isten beszéde” és az istenkép (Sola Scriptura teológiai szakfolyóirat, 2020/3. sz.)

 

ISBN 978 615 5488 22 1

130x202 mm, 168 oldal, kartonált

A Spalding Webáruház webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás